Lördag

Äntligen helg! Äntligen semester en vecka till! Efter att ha jobbat två veckor känner jag att det är välbehövligt med en veckas semester till! Vet inte vad vi ska göra men det är skönt att bara ta dagarna som dom kommer.
Sitter just nu vid köksbordet med kaffekoppen och bara tar det lugnt, sååå skönt!
Idag ska vi iallafall träna taekwondo. Har inte tränat sedan sommaravslutningen. Alltså, vi har tagit några löparturer men inte så många som skulle behövts. Det har faktiskt varit lite skönt att bara ligga på latsidan men nu spritter det i benen och jag behöver får sparkas lite!
 
Vår lilla bebis Sture (kissebebis) är det full rulle på! Han är verkligen som ett barn. Vi har storebror S också som är utekatt. Tanken är att Sture också så få bli det inom sin tid. Men så fort storebror S går ut vill även den lilla det. Så han har smitit ut ett x antal gånger. Men som tur är så är han så nyfiken så han stannar upp och ska lukta på allt så det har inte varit svårt att få tag på honom. Det trixiga är när han smiter ut snabbt som attans på morgnarna när vi oftast har lite småbråttom för att hinna med tåget. Så igår köpte vi koppel och idag har han fått det på sig med ett långt snöre så han kan vara ute. Men vad gör han?? Han kommer in och jamar. Kanske inte var så spännande när han fick gå ut för oss?! Haha!
Köpte även ett halsband som han ska få på sig, om han skulle smita så finns det nummer på det.
 
...
 
Jag är lite sugen på att fixa naglarna och måla dom själv. Kanske bara ska fila och måla sjölv tills det är dags för att ta bort tipparna på salongen. Jag har köpt ett nytt härligt nagellack från OPI som tånaglarna har fått sig en omgång med. Det är så läckert.
 
Måste nog trassla ut Sture nu. Han har gått runt alla möbler så han inte kommer längre...
Min dag | |
Upp